FOTO Steliștii au ajuns la Kiev! Portarul Valentin Cojocaru împlinește azi 19 ani



01 октября 2014

 

**FOTO** Steliștii au ajuns la Kiev! Portarul Valentin Cojocaru împlinește azi 19 ani

Steaua se pregătește pentru primul meci în deplasare din grupele UEFA Europa League. Joi, de la ora 20:00, campioana României o întâlnește pe Dinamo Kiev, iar moralul roș-albaștrilor este unul excelent, după debutul foarte bun, 6-0 cu danezii de la Aalborg (DETALII ȘI VIDEO AICI).

Lotul Stelei a ajuns miercuri la prânz la Kiev, iar în această seară este programată conferința de presă, iar apoi antrenamentul oficial de pe stadionul Olimpic.

Steliștii au și motive de sărbătoare. Portarul Valentin Cojocaru împlinește 19 ani, însă șansele sale de a fi titular sunt minime, Costel Gâlcă urmând să mizeze pe experimentatul Arlauskis.

Cojocaru a debutat în primăvara lui 2013 într-un meci oficial pentru Steaua și a adunat, până acum, 4 prezențe în Liga 1, una în Cupa Romaniei și una în Cupa Ligii.

Steaua va juca joi, 2 octombrie, la Kiev al doilea meci din Grupa J a UEFA Europa League. Dinamo Kiev - Steaua va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1, de la ora 20:00, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații RCS-RDS.

Cele mai importante faze VIDEO vor fi redate în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑