Show total in cel mai asteptat meci din Liga Campionilor: Paris Saint-Germain a castigat disputa cu FC Barcelona



01 октября 2014

Show total in cel mai asteptat meci al serii din Liga Campionilor. Paris Saint-Germain a castigat disputa cu FC Barcelona, cu scorul de 3 la 2. Tot aseara, capitanul formatiei AS Roma, Francesco Totti, a devenit cel mai varstnic marcator din istoria competitiei.

 

Startul meciului dintre PSG si Barca a fost unul superb. Francezii au marcat primii deja in minutul 10, prin David Luiz. In mai putin de 2 minute, insa, Messi a egalat scorul, in urma unei combinatii ca la carte a echipei sale. In cateva momente, gazdele au revenit la conducere, gratie golului reusit de Verratti, in urma unui corner. Dupa pauza, francezii au inscris din nou, prin Matuidi, iar catalanii au replicat imediat prin Neymar. Paris Saint-Germain a castigat meciul, cu 3 la 2, iar FC Barcelona sufera prima infrangere si incaseaza primele goluri din acest sezon. 

 

In celalalt meci al grupei F, APOEL a remizat cu AJAX, scor 1 la 1. Tot aseara, campioana Angliei, Manchester City, a remizat, acasa, cu gruparea italiana AS Roma, scor 1 la 1. La golul lui Aguero, din penalty, oaspetii au raspuns prin lovitura precisa a lui Totti. Capitanul romanilor, la cei 38 de ani, a devenit cel mai varstnic marcator din istoria Ligii Campionilor.

 

Tot in grupa E, TSKA a pierdut, la Moscova, partida cu Bayern Munchen, scor 0 la 1. Muller a inscris singurul gol, din penalty. In continuare va prezentam toate rezultatele, inregistrate aseara in Liga Campionilor si situatia actuala din grupe.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: fc barcelona, Paris Saint-Germain, liga campionilor,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑