Steaua scapă de presiunea spectatorilor. Nici jumătate de stadion nu va fi ocupat la meciul cu Dinamo



01 октября 2014

 

**VIDEO** Steaua scapă de presiunea spectatorilor. Nici jumătate de stadion nu va fi ocupat la meciul cu Dinamo

Steliștii nu vor avea parte de o atmosferă ostilă la meciul cu Dinamo Kiev. Fanii ucrainenilor nu au luat cu asalt casele de binele și stadionul va fi pe jumătate gol.

Steaua a ajuns în Ucraina și este pregatită să facă un meci mare. Roș-albaștrii se vor lupta pentru șefia grupei, în direct la Digi Sport 1, joi, de la ora 20:00. Campionii României au motive să fie încrezători.

Reporterul Digi Sport Ionuț Petrișor a ajuns și el la Kiev: “Steliștii nu vor avea parte de o atmosferă incendiară în Ucraina. Oficialii celor de la Dinamo Kiev au anunțat că pentru partida cu Steaua s-au vândut doar 17 000 de tichete, iar la ora jocului nu vor fi mai mult de 30 000 de spectator. Cel mai ieftin tichet costă un euro, iar cel mai sump, 15 euro.”

Jucătorii lui Gâlcă au fost așteptați la hotel de fanii steliști. Cu trei pase de gol în disputa cu danezii de la Aalborg, Chipciu a fost printer cei mai ceruți pentru autografe. Meciul de joi se joacă pe Stadionul Olimpic din Kiev,c are are o capacitate de 70 000 de locuri.

Steaua va juca joi, 2 octombrie, la Kiev al doilea meci din Grupa J a UEFA Europa League. Dinamo Kiev - Steaua va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1, de la ora 20:00, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații RCS-RDS.

Cele mai importante faze VIDEO vor fi redate în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑