Acuzat de rasism, Mihai Pintilii este apărat de Reghecampf: "Nu are cum să fie suspendat!"



01 октября 2014

 

**VIDEO** Acuzat de rasism, Mihai Pintilii este apărat de Reghecampf:

Al-Hilal s-a calificat în finala Liga Campionilor Asiei, după ce a trecut în dublă manșă de Al Ain (DETALII AICI), într-un meci extrem de disputat, din care nu au lipsit și momentele tensionate.

Eliminat de pe teren, Asamoah Gyan, fostul jucător al lui Udinese, a avut un conflict cu Mihai Pintilii, sugerând că acesta poate fi acuzat de rasism.

"El (n.n. Pintilii) a spus ceva ce mie nu mi-a plăcut, dar nu vreau să fac public. Ar trebui să fie foarte atent, acesta este singurul lucru pe care pot să-l spun. Sunt foarte nervos acum!", a spus ghanezul, la finalul meciului (DETALII AICI).

ÎN DIRECT la Fotbal Club, pe Digi Sport 1, Laurențiu Reghecampf a dat însă asigurări că Pintilii nu va păți nimic după momentele care au avut loc la meciul cu Al Ain.

"Observatorul meciului a fost îmbrâncit, jucătorul (n.n. Gyan) a avut o reacție foarte dură, a fost scandal pe culoar. Pintilii nu riscă nimic, nici vorbă! Nu ai cum să demonstrezi că l-a înjurat, nu are cum să suporte o suspendare. Mihai a avut o crampă, a fost la antrenament, apoi la recuperare, nu are nimic. Vine pe data de 3 la echipa națională", a spus fostul antrenor al Stelei, liniștindu-l în același timp și pe Victor Pițurcă, în perspectiva meciului cu Ungaria, din preliminariile Euro 2016.

Laurențiu Reghecampf a vorbit și despre adversara din ultimul act al Ligii Campionilor Asiei, Sydney Wanderers.

"Finala o să fie tur-retur, primul meci în deplasare și apoi jucăm acasă. Am avut emoții în semifinale, nu am reușit să facem un meci foarte bun, după victoria cu 3-0. Jucătorii au intrat relaxați, dar apoi am avut ocazii foarte mari, n-am reușit să marcăm și pe final am pierdut cu scorul de 2-1. Acum cel mai important este să câștigăm finala, Sydney este o echipă foarte bună, se dăruiesc, însă nu sunt tehnici. Nu au calități foarte mari, dar pe contraatac joacă incredibil de bine".


 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑