Novak Djokovic, de neoprit la Beijing: Tenismanul a strans 21 de victorii consecutive la Open-ul din China



01 октября 2014

Seria impresionanta a lui Novak Djokovic continua. Tenismanul sarb a ajuns la 21 de victorii consecutive la Open-ul Chinei. Djokovic l-a invins, astazi, in doua seturi, pe canadianul Vasek Pospisil.

 

Djokovic a dat piept, astazi, cu jucatorul canadian Vasek Pospisil, numarul 41 in topul mondial. Sarbul a cedat primul game al meciului, dar a fost superior adversarului in continuare si s-a impus, cu 6 la 3. In al 2-lea set Pospisil a jucat curajos si chiar a condus, cu 5 la 3, insa a cedat si s-a lasat dominat de Djokovic. Liderul mondial a castigat partea secunda, cu 7 la 5, si s-a calificat in sferturi.

 

Djokovic, care a castigat ultimele 2 editii ale turneului de la Beijing, iar in total are 4 titluri, are deja 21 de victorii consecutive la turneul respectiv. Pe tabloul feminin, daneza Caroline Wozniacki, favorita numarul 6 a competitiei, a fost eliminata surprinzator de Samantha Stosur. Australianca s-a impus cu scorul de 6 la 4 si 7 la 6. 

 

Si jucatoarea ceha Petra Kvitova, numarul 3 mondial, s-a calificat in optimi. Ea a repurtat o victorie in fata chinezoaicei Shuai Peng, scor 6 la 4 si 6 la 2. Open-ul Chinei are un fond total de premiere de aproape 8 milioane de dolari.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: China, beijing, Novak Djokovici,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑