Astra speră la prima victorie în grupele UEL. Isăilă: "Jocul cu Steaua îmi dă mari speranțe!"



01 октября 2014

 

**VIDEO** Astra speră la prima victorie în grupele UEL. Isăilă:

Astra Giurgiu a pierdut clar duelul cu Dinamo Zagreb, scor 1-5 (DETALII ȘI VIDEO AICI), însă acum Daniel Isăilă așteaptă o prestație mult mai bună cu austriecii de la Salzburg.

Antrenorul Astrei este conștient că partida va fi una foarte grea, însă mizează pe faptul că echipa sa este în revenire de formă, după remiza cu Steaua, de la București (DETALII ȘI VIDEO AICI).

"Ne aşteptăm la un meci extrem de dificil, Salzburg e o echipă foarte bine organizată, foarte agresivă, cu jucători de forţă, de viteză, au şi câţiva jucători cu o tehnică foarte bună. Venim după o perioadă nu prea reuşită pentru noi, însă ultimul joc cu Steaua îmi dă mari speranţe, pentru că am făcut o partidă foarte bună", a declarat Daniel Isăilă înaintea meciului, într-o conferință de presă.

Astra - Salzburg va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1, joi, de la ora 22:05, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații RCS-RDS.

Cele mai importante faze VIDEO vor fi redate în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.

"Vom întâlni o echipă foarte bună, cu jucători valoroşi, suntem nerăbdători să înceapă meciul, suntem pregătiţi şi sperăm să facem un joc bun", a declarat și japonezul Seto Takayuki, mijlocașul Astrei.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑