Real, cele mai multe penalty-uri din istoria UCL. Cristiano, egalul lui Messi pe locul 3 all-time



11 октября 2014

 

**VIDEO** Real, cele mai multe penalty-uri din istoria UCL. Cristiano, egalul lui Messi pe locul 3 all-time

Pentru orice echipă, un penalty primit într-un meci de UEFA Champions League este echivalent cu un gol. Nu și pentru Real Madrid. Din ultimele șase lovituri de la 11 metri primite de jucătorii ”galactici”, doar două au fost transformate în gol, adică 50%. Al treilea penalty ratat a fost al lui Cristiano Ronaldo, în meciul din Bulgaria, cu Ludogorets (VIDEO&DETALII).

 

De altfel, procentul s-a menținut și cu bulgarii. Real a avut două lovituri de la 11 metri, marcând doar una. Cristiano Ronaldo le-a executat pe ambele.

Primul șut al lui Cristiano Ronaldo de la punctul cu var a fost apărat de Stoyanov, portarul campioanei Bulgariei, în minutul 11 al partidei. A fost al 81-lea penalty din cariera lui Cristiano și al 11-lea ratat. În minutul 24, a venit și al doilea, după un presupus fault al lui Cosmin Moți la vedeta madrilenilor. A bătut din nou lusitanul. Al 82-lea penalty din carieră, din care 71 transformate în gol.

Cristiano și Messi, câte zece penalty-uri fiecare în UCL

În UEFA Champions League, CR7 a ratat 3 penalty-uri până acum, cifră depășită doar de Thierry Henry (5) și Ruud Van Nistelrooy (4). În schimb, la lovituri de la 11 metri executate în UEFA Champions League, abia după ce a bătut ambele penalty-uri, Cristiano l-a egalat pe locul trei all-time al competiției, Leo Messi, care a pus de zece ori mingea la punctul cu var. Lider este Van Nistelrooy, cu 14 penalty-uri, iar pe locul doi e Figo (13).

Odată cu cele două penalty-uri din meciul cu Ludogorets, Real Madrid a depășit-o pe Barcelona ca echipa cu cele mai multe lovituri de la 11 metri executate din istoria UEFA Champions League. ”Galacticii” au beneficiat de 38 de penalty-uri în istoria competiții, în timp ce Barcelona doar de 36. Bayern (29), Arsenal (26) și Manchester United (25) întregesc Top 5-ul.

Vezi mai jos cele două penalty-uri ale lui Cristiano Ronaldo:

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

0 2272 Johnny Woolf 2 октября 2014 | 02:05 Hala Madrid!


sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑