Marius Alexe, după un eșec dureros: "Steaua nu a fost mai bună decât noi!"



01 ноября 2014

 

**VIDEO** Marius Alexe, după un eșec dureros:

Marius Alexe a făcut un meci slab în fața Stelei, în etapa a 13-a a campionatului, în care campioana s-a impus în Eternul Derby cu 3-0 (VIDEO). Atacantul lui Flavius Stoican a declarat la final:

"Suntem cu toții foarte triști, ne-am dorit această victorie. Ne-am și creat în prima repriză câteva ocazii foarte bune, dar acesta este fotbaul. Am luat gol pe final și în repriza a doua am încercat să jucăm sus, să egalăm, dar tabela arată un scor prea sever pentru noi. Steaua este o echipă bună, care are experiență în plus față de noi. Azi n-au fost mai buni decât noi, doar că au băgat mingea-n poartă când trebuia. La fiecare ocazie pe care am avut-o se putea schimba soarta jocului, dar n-am reușit să înscriem și totul s-a terminat cu o înfrângere care ne doare pe toți. Păcat că am pierdut la un scor atât de mare".

Dinamo nu a mai învins Steaua de 10 meciuri directe, iar eșecul îi scoate pe alb-roșii din lupta pentru locul 1. Steaua este lider în Liga 1, cu 31 de puncte acumulate. Dinamo are 22 și se află pe locul 5.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑