Stoican explică înfrângerea din derby: "Dumnezeu le-a dat talie și detentă steliștilor"



01 ноября 2014

 

**VIDEO** Stoican explică înfrângerea din derby:

Dinamo a suferit o nouă înfrângere în fața Stelei, scor 0-3 (DETALII ȘI VIDEO AICI), iar Flavius Stoican a încercat să găsească explicațiile eșecului de vineri, la conferința de presă.

Antrenorul lui Dinamo susține că scorul este unul mult prea sever, fiind convins că momentul psihologic s-a petrecut atunci când roș-albii au încasat al doilea gol, în minutul 78.

"Steaua are o echipă bună, formație cu talie, dar și noroc. Ei au avut timp la dispoziție, au luat mulți jucători și domină în acest moment fotbalul românesc. Sunt dezamăgit un pic de scorul care nu reflectă realitatea. Puteam să închidem meciul cu jucători foarte tineri. Vreau ca toată lumea să aibă încredere în ei, așa cum am eu. Suntem atenți la ce vom transfera în iarnă. Vor veni jucători foarte buni pe posturile care nu sunt dublate", a afirmat Stoican.

Tehnicianul dinamovist este dezamăgit de faptul că echipa sa nu a fost atentă la fazele fixe ale steliștilor.

"Am luat gol dintr-o fază fixă, știam că sunt periculoși, le-a dat Dumnezeu talie și detentă. Szukala și Varela sunt doi jucători foarte buni la cap, apoi a fost acel clinci când a sărit mingea la Adi Popa. A fost ușor pentru Steaua să închidă jocul la 1-0 și să ne prindă pe contraatac. Totuși, momentul cheie a fost la golul de 2-0. Îi respect pe acești băieți, pentru că ei nu cedează și joacă până la capăt, indiferent de scor", a mai declarat Stoican.

 

 

 

 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑