Argăseală spune că Szukala, Arlauskis, Prepeliță și Latovlevici vor semna prelungirea contractelor cu Steaua



01 ноября 2014

 

**VIDEO** Argăseală spune că Szukala, Arlauskis, Prepeliță și Latovlevici vor semna prelungirea contractelor cu Steaua

La vară, Steaua ar putea pierde jumătate de echipă. Arlauskis, Sânmărtean, Szukala, Prepeliță și Latovlevici intră în iarnă în ultimele 6 luni de contract și pot pleca gratis la orice echipă, la finalul înțelegerii. Președintele roș-albaștrilor, Valeriu Argăseală, este convins însă că jucătorii vor rămâne în Ghencea.

“O să clarificăm. Gestul acestor jucători... Aveam o discuție cu Szukala acum trei săptămâni și spunea că indiferent de discuțiile noastre, până la ultima etapă el va fi același jucător. Asta nu poate să arate decât cam ce jucători și ce atitudine profesionistă au jucătorii în clubul Steaua. Și cred că finalitatea discuțiilor o să fie cu semnarea cotnractelor pentru prelungire.”, a declarat președintele campioanei.

Împrumutați la Steaua, Papp, Bourceanu și Rusescu vor pleca şi ei din Ghencea la finalul sezonului. Cele mai mari probleme le are însă golgheterul Stelei ăn Europa League. Accidentat în meciul cu ASA Târgu Mureș, Rusescu va fi operat marți la ochi și va lipsi o lună de pe teren. Atacantul nu a fost uitat nici de coechipieri, nici de antrenorul Gâlcă.

“Dedicăm victoria aceasta lui Rusescu, știți că o să aibă o operaâie, îl așteptăm cât mai repede alături de noi.”, a spus tehnicianul, după succesul cu Dinamo, 3-0 (VEZI AICI VIDEO ȘI DETALII).

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑