Yoda a fost declarat omul meciului Deportivo – Getafe. Francezul impresionează sub comanda lui Contra



01 ноября 2014

 

**VIDEO** Yoda a fost declarat omul meciului Deportivo – Getafe. Francezul impresionează sub comanda lui Contra

Getafe a câștigat vineri seara pe terenul lui Deportivo La Coruna, 2-1 (VEZI AICI DETALII ȘI VIDEO), în etapa a zecea din Primera Division. A fost al doilea succes consecutiv în deplasare pentru echipa lui Cosmin Contra, iar francezul Karim Yoda, venit de la Astra în vară, a fost din nou omul meciului, cum s-a întâmplat și acum două etape.

Yoda a deschis scorul pe El Riazor în minutul 35, cu un șut înșelător la colțul scurt, după o acțiune personală în careu. Francezul în vârstă de 26 de ani a ajuns la al treilea gol în șase meciuri, după dubla de la San Sebastian, din urmă cu două etape.

Cotidianul Marca a inițiat un sondaj după meciul din Galicia, de vineri, și Yoda a fost votat omul meciului de mai mult de jumătate dintre cei care au răspuns. Sursa citată scrie despre fostul fotbalist al Astrei: “Karim Yoda a fost din nou decisiv. Jucătorul francez este una dintre revelațiile campionatului și a demonstrat-o pe Riazor. Din piciorul lui stâng s-a născut primul gol.”

Yoda a jucat șase meciuri pentru Getafe în acest sezon, a marcat de trei ori și a dat o pasă decisivă, câștigându-și un loc de titular în formația lui Cosmin Contra, în ultimele cinci meciuri fiind integralist.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑