Pique nu e în lotul Barçei pentru meciul cu Celta, după ce a vorbit la telefon pe bancă, la Supercupa Cataloniei



01 ноября 2014

**VIDEO** Pique nu e în lotul Barçei pentru meciul cu Celta, după ce a vorbit la telefon pe bancă, la Supercupa Cataloniei

Gerard Pique a avut o săptămână deloc fastă, după ce evoluția lui din El Clasico a fost criticată, iar miercuri, în Supercupa Cataloniei, a avut o atitudine cel puțin ciudată pe banca de rezerve. Înlocuit la pauză, a fost atent mai mult la mesajele de pe telefonul mobil, decât la ce făceau colegii lui pe teren, a și vorbit la telefon, iar la executarea loviturilor de departajare s-a purtat ca un copil. Poate fără legătură cu aceste episoade, Luis Enrique l-a lăsat în afara lotului pentru meciul de sâmbătă, cu Celta.

Barcelona a câștigat la lovituri de departajare Supercupa Cataloniei, după 1-1 cu Espanyol (VEZI AICI VIDEO ȘI DETALII).

Dacă brazilianul Douglas n-a fost convocat din cauza unor probleme medicale, Montoya, Vermaelen, Masip și Pique nu au intrat în planurile tehnicianului catalanilor. Presa iberică scrie că ultimul a fost exclus pentru comportamentul de la Supercupa Cataloniei, când a marcat un gol, în minutul 15.

“Judec forma lui în fiecare săptămână și luăm decizii în funcție de munca din fiecare moment. Dacă a vorbit la telefon pe bancă în timpul Supercupei? Nu știu. Vedem imaginile și apoi vom judeca.”, a explicat tehnicianul neconvocarea lui Pique.

Barcelona – Celta se joacă sâmbătă, de la ora 21:00, și va fi transmis în direct pe Digi Sport 1. Cele mai importante faze vor fi VIDEO în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑