Paul Anton a înscris un gol superb, primul pentru Dinamo. Visul mijlocașului din Ștefan cel Mare



01 декабря 2015

 

**VIDEO** Paul Anton a înscris un gol superb, primul pentru Dinamo. Visul mijlocașului din Ștefan cel Mare

VIDEO FC Voluntari - Dinamo 1-3. Dinamo a reușit a treia victorie consecutivă în Liga 1, după 3-1 cu nou-promovata FC Voluntari.

Paul Anton a ieșit în evidență cu un gol superb, șutul său lobat din afara careului nelăsându-i nicio șansă portarului advers. A fost, probabil, cel mai frumos gol al etapei cu numărul 19 din Liga 1.

"Mă bucur că am câștigat în primul rând, pentru că aveam nevoie să legăm a treia victorie consecutivă. Am luat o opțiune importantă pentru play-off, iar la final sper să fim acolo. Golul îl dedic familiei, iubitei, celor care sunt lângă mine. Mai am astfel de goluri, a fost o reușită frumoasă. Eu muncesc în fiecare zi pentru a progresa și sper să ajung și la Campionatul European", a spus Anton, la finalul meciului.

"Anton joacă de la meci la meci mai bine, mă bucur și sunt mulțumit că a reușit să termine acest meci, în condițiile în care el are probleme cu pregătirea, sunt mulți jucători care au venit târziu, așa cum este și Shalaj", a fost reacția lui Mircea Rednic.

Transferat de Dinamo în prima parte a lunii septembrie, Paul Anton este la primul gol în Liga 1 pentru bucureșteni, în 9 apariții, toate din postura de titular.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑