Rednic îi dă replica lui Hagi: ”M-a deranjat că m-a făcut strâmb. El se chinuie de 4 ani, eu în 3 luni am reuşit”



01 декабря 2015

 

**VIDEO** Rednic îi dă replica lui Hagi: ”M-a deranjat că m-a făcut strâmb. El se chinuie de 4 ani, eu în 3 luni am reuşit”

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, nu i-a rămas dator lui Gică Hagi, omologul său de pe banca Viitorului, după ce ”Regele” ironizase faptul că echipa sa i-a administrat un scor drastic, 5-1, echipei ”Puriului”.

"Lui pot să îi arăt doar palma, "cinci", cum spun spaniolii. De aia îi spunem lui Mircea "Strâmbul", aşa e el. E supărat că a luat 5 acasă. Din păcate pentru el şi din fericire pentru noi, noi jucăm fotbal şi o facem bine. Sunt bucuros că l-am bătut şi l-am bătut aşa cum trebuie: 5 goluri la el acasă. Eu zic că trebuie să îi dea de gândit", fusese declarația "Regelui".

Deși susține că nu l-a supărat reacția lui Hagi, Mircea Rednic i-a întors ”săgeata” colegului său, căruia îi aduce aminte de trofeele sale câștigate.

”Nu m-am supărat și nici suporterii nu ar trebui să-l taxeze, pentru că Hagi a fost unul dintre cei mai mari jucători pe care i-a avut România. Că a răspuns ce a răspuns... Să fie clar, eu nu m-am legat de jocul echipei, asta m-a deranjat. Că am făcut un comentariu legat de arbitraj, că au avut penalty, dar statistica arată că au avut foarte multe penalty-uri. Dar să spui că Dinamo nu joacă, că echipa lui desenează, combină... Ok, lasă pe alții să zică asta.

Cel mai mult m-a deranjat că m-a făcut strâmb. Eu nu m-am legat de fizicul lui, nu ar trebui să se lege nici el de al meu. Eu nu m-am legat de el, l-am respectat și îl respect în continuare. Și eu pot să-i spun foarte multe, dar nu vreau să-i spun. Trebuie să existe un pic de respect. Sau că-mi arată cinci. Foarte bine! Dacă pentru el asta e performanța lui cea mai mare... Și cred că în campionat asta e.

Așa și eu pot veni să-i dau cu vreo patru cupe de la Rapid, una de la Dinamo, sunt două echipe cu care greu iei campionatul. Nu e ușor. Acolo și femeia de serviciu îți dă sfaturi, și femeia de serviciu îți propune echipa. Nu e ușor. Diferența dintre mine și el e că el se chinuie de trei ani, ăsta e al patrulea, să ajungă unde a ajuns. Eu, în trei luni, sunt la trei puncte de el. Eu nu am avut proiecte pe lungă durată, ci pe scurtă durată. Eu am încercat să fac performanță la echipele mele imediat. Uneori mi-a reușit, alteori nu. Dar sunt pe pozitiv, nu pe negativ”, a declarat Mircea Rednic. Antrenorul lui Dinamo susține, însă, că acest schimb de ”răutăți” cu Hagi nu se va transforma într-un război personal între cei doi.

„Nu a devenit o confruntare personală cu el. Nu am nimic cu Viitorul. Dar ne mai întâlnim noi... Ei ne-au dat cinci goluri, dar noi am jucat 70 de minute în zece oameni. Până atunci nu au ajuns la poartă”, a mai spus ”Puriul”.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑