Rednic îşi laudă golgheterul: "Are două ocazii şi marchează. Toată lumea are încredere în el"



01 декабря 2015

 

**VIDEO** Rednic îşi laudă golgheterul:

VIDEO. Voluntari - Dinamo 1-3. Harlem Gnohere a ajuns la cota 8 în Liga 1, după ce a marcat cel mai rapid gol din ultimii doi ani. Mircea Rednic l-a lăudat pe atacantul de 27 de ani.

"El a făcut un pariu cu el însuşi. Mi-a zis că o să marcheze foarte multe goluri şi să am încredere în el. Am încredere în el. Au şi băieţii şi suporterii. Un atacant care dacă are două ocazii înscrie.

Ideal e să marchezi foarte repede cum am făcut-o doi, dar după aceea cei de la Voluntari au echilibrat jocul. Noi ne-am apărat foarte bine. Am avut nişte contraatacuri pe care nu le-am concretizat", a comentat "Puriul", la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

"Sunt mulţumit. 3 puncte. A treia victorie consecutivă, asta contează. Cea mai scurtă deplasare. Singura problemă era să ne obişnuim cu banca. Eram obişnuiţi să ne uităm în dreapta şi acum trebuia să ne uităm în stânga", a adăugat tehnicianul bucureştenilor.

Dinamo a depăşit-o pe rivala Steaua în clasament, având un avantaj de 3 puncte în faţa roş-albaştrilor. "Câinii roşii" sunt la 7 puncte de CS U Craiova, ocupanta locului 7, primul sub linia play-off-ului.

"Suntem peste Steaua şi suntem la 6 puncte de locul 6. Asta e foarte important. Suntem la 7 puncte de locul 7. Joi jucăm cu Iaşiul aici şi în primul rând trebuie să fim preocupaţi să ne recuperăm cât mai repede. N-a fost uşor. Un teren destul de greu. Toată săptămâna ne-am antrenat numai pe sintetic", a încheiat Rednic.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑