&SONDAJ Tănase, Găman sau Anton? Care a fost golul etapei a 19-a din Liga 1?



01 декабря 2015

 

**VIDEO&SONDAJ** Tănase, Găman sau Anton? Care a fost golul etapei a 19-a din Liga 1?

VIDEO Voluntari - Dinamo 1-3. O nouă etapă spectaculoasă din Liga 1 s-a încheiat luni seara, cu meciul dintre FC Voluntari și Dinamo, câștigat de echipa lui Mircea Rednic cu scorul de 3-1.

Golurile superbe nu au lipsit nici de această dată, iar digisport.ro vă invită să alegeți care a fost cea mai frumoasă reușită a etapei cu numărul 19 din Liga 1.

Sâmbătă, Viitorul a trecut fără probleme de CS U Craiova, 4-0, iar Florin Tănase s-a remarcat cu un gol de excepție, ultimul al meciului. Jucătorul lui Gică Hagi a luat o acțiune pe cont propriu și a marcat printr-o execuție foarte bună la colțul lung.

VIDEO Steaua - Astra 0-1. Duminică seara, a venit rândul lui Valerică Găman să înscrie un gol spectaculos. Fundașul a adus victoria Astrei cu Steaua, 1-0, după ce a înscris printr-o lovitură de cap imparabilă, de la distanță, la ultima fază a meciului disputat la Pitești.

Paul Anton candidează și el la golul etapei, după ce a punctat în victoria lui Dinamo cu Voluntari, printr-un șut lobat din afara careului, fără speranțe pentru portarul advers.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑