Adio, dar rămân cu tine! Mirel Rădoi a asistat la antrenamentul de azi al Stelei



01 декабря 2015

 

**VIDEO** Adio, dar rămân cu tine! Mirel Rădoi a asistat la antrenamentul de azi al Stelei

Mirel Rădoi s-a despărţit oficial de Steaua, după eşecul cu Astra Giurgiu (0-1), dar nu poate sta departe de echipa sa suflet.

Fostul tehnician al campioanei a fost prezent azi la Mogoşoaia şi a asistat la antrenamentul. Şedinţa de pregătire a fost condusă de Nicolae Dică, cel care va fi noul antrenor, aşa cum a anunţat Ţiţi Dumitriu, în cadrul unei conferinţe de presă.

"Eu sunt antrenor principal în acte, să ne fie clar. Staff-ul cu care a venit Rădoi e condus de Dică, el îşi asumă tot ceea ce înseamnă ultimele 5 jocuri din campionat. Normal că sunt şi eu implicat, dar responsabilitatea totală e a lui Dică. Eu sunt omul care în momentul în care se apelează la mine - cu orice, cu un sfat - răspund", a explicat Dumitriu.

Tehnicianul care a condus-o pe Steaua în grupele Champions League de trei ori la mijlocul anilor '90 susţine că Rădoi va continua ca director sportiv al roş-albaştrilor, astfel putând fi explicată şi prezenţa sa la antrenamentul de azi.

"El nu e în afara clubului, a rămas pe aceeaşi funcţie. Rădoi e un foarte bun cunoscător al fenomenului. E mai bun decât mulţi cu licenţa Pro. A făcut un pas înapoi pentru ca apoi să sprinteze în fotbalul românesc", a mai spus Dumitriu.

De altfel, patronul Gigi Becali a afirmat că Mirel Rădoi va rămâne în cadrul clubului: "Va avea o funcţie. Nu ştiu care, vom vedea. Am vorbit cu el, cred că va rămâne. Se va ocupa de anumite secţii".

Şi preşedintele Valeriu Argăseală a vorbit despre posibilitatea ca Rădoi să continue la Steaua, într-o altă funcţie, imediat după partida cu Astra.

"Este posibil ca Mirel să îmbrace costumul. Mirel cu siguranţă va rămâne la echipă. Mirel este parte din familia noastră. Veţi vedea o decizie a lui în această privinţă", a precizat oficialul campioanei.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑