Prepelita merge spre o noua victorie: "Anul acesta vreau sa-l inchei fara pierderi ” - VIDEO



01 декабря 2015

Vrea sa incheie perfect acest an. Luptatorul Alexandru Prepelita, care a debutat la profesionisti in aprilie, se gandeste doar la victorie in ultima lupta din 2015, pe care o va da in cadrul Galei KOK de la Chisinau.

 

Cu acest knockout de senzatie aplicat in aprilie unui adversar, Alexandru Prepelita si-a inceput cariera la profesionisti, apoi a invins si in septembrie, iar pe 19 decembrie are un ultim examen al anului. Prepelita il va infrunta pe Jacek Olkuski din Polonia. Va fi un superfight in categoria de greutate de pana la 71 de kilograme. 

 

Alexandru PREPELITA, LUPTATOR MOLDOVA: “Pana acum am avut 2 lupte la nivel de profesionisti si am obtinut victorii. As dori foarte mult, pentru acesta si muncesc zi de zi, sa iau al 3-lea castig. Anul acesta vreau sa-l inchei fara pierderi. ” 


Dorin DAMIR, PRESEDINTE FEA: "Acum Alexandru îşi pune o bază pentru viitor şi depinde numai de el, de caracterul lui, de disciplina lui, cum va fi cariera lui mai departe. ” 


Gala KOK va avea loc pe 19 decembrie la Sala Polivalenta din Chisinau si va include 14 lupte, inclusiv una dintre femei. Cireasa de pe tort va fi, totusi, lupta pentru titlu dintre moldoveanul Constantin Tutu si ucraineanul Igor Liapin. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑