FC Rostov a pierdut pe terenul formatiei Krasnodar, scor 1 la 2. Echipa moldoveanului Alexandru Gatcan ramane pe locul secund in campionat - VIDEO



01 декабря 2015

Nu au reusit sa profite de pasul gresit al liderului. FC Rostov a pierdut pe terenul formatiei Krasnodar, scor 1 la 2. Dupa acest esec, echipa moldoveanului Alexandru Gatcan ramane pe locul secund in campionat, la 6 puncte in spatele celor de la TSKA. Tot aseara, in Romania, un jucator de la Dinamo Bucuresti a marcat un gol fabulos.

 

Paul Anton a inscris cu o executie exploziva de la 25 de metri. A fost unul dintre cele 3 goluri ale echipei Dinamo Bucuresti in meciul cu Voluntari, care a incheiat etapa a 19-a a Campionatului Romaniei. Dinamovistii s-au impus la final cu 3 la 1 si ocupa locul 4 in clasament, cu 33 de puncte. Liderul Astra Giurgiu are 40 de puncte. Tot aseara, un meci dramatic s-a jucat in Premier Liga rusa. FC Rostov, condusa de capitanul moldovean Alexandru Gatcan, a pierdut pe terenul gruparii Krasnodar, scor 1 la 2. Toate evenimentele importante s-au produs pe finalul partidei. Oaspetii au ramas cu un om mai putin in teren, in minutul 84. Terentiev a primit al doilea cartonas galben pentru un nou fault. Imediat, gazdele au obtinut un penalty, transformat de Mamaev. In minutul 89, Azmoun a egalat scorul. Krasnodar a smuls, totusi, victoria, in prelungiri. A marcat Wanderson. 


FC Rostov se mentine pe locul secund in Campionatul Rusiei si e la 6 puncte in spatele liderului TSKA Moscova. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑