Noiembrie de cosmar pentru Steaua Bucuresti: 3 infrangeri din 4 meciuri jucate. Antrenorul Mirel Radoi si-a dat demisia, dupa infrangerea cu Astra - VIDEO



01 декабря 2015

Luna noiembrie a fost una de cosmar pentru Steaua Bucuresti. Ros-albastrii au pierdut 3 din cele 4 meciuri jucate, iar aseara de la echipa a plecat si antrenorul Mirel Radoi, care si-a prezentat demisia. Ieri, Steaua a cedat dramatic cu 0 la 1, in fata liderei Astra, dupa un gol inscris la ultima faza a meciului.


Mirel RADOI, FOST ANTRENOR STEAUA: “Am luat hotararea de a nu mai continua, asa ca o fac si public acuma. Imi asum toata raspunderea la tot ce s-a intamplat pana acum la Steaua si cred ca e momentul sa ne despartim.”


Cu fundasul nationalei Moldovei, Catalin Carp in centrul apararii, Steaua a pierdut cu 0 la 1 in fata Astrei. Victoria o mentine pe Astra pe primul loc in campionatul Romaniei, in timp ce Steaua poate cadea chiar pe pozitia a cincea, fiind la 10 puncte in spatele primei clasate. Dupa esecul cu Astra, antrenorul stelistilor, Mirel Radoi a anuntat,, ca isi da demisia, spunand ca decizia ar fi luat-o inca dinaintea meciului. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑