Stoican e de partea lui Lazăr în disputa verbală cu Teja: "E printre cei mai buni, nu contează vorbele"



02 марта 2015

 

**VIDEO** Stoican e de partea lui Lazăr în disputa verbală cu Teja:

VIDEO Dinamo - Universitatea Cluj 3-0. Valentin Lazăr (foto, în dreapta) a revenit cu gol printre titularii lui Dinamo, după o primă etapă din retur în care nu a prins nici măcar lotul și îi transmisese antrenorului Mihai Teja că a greșit, lăsându-l la București pentru deplasarea la Galați.

Fostul tehnician al "câinilor roșii", Flavius Stoican, este cel care i-a dat lui Lazăr banderola de căpitan. Mijlocașul ofensiv a pierdut-o, după turul semifinalelor Cupei Ligii României, în care au fost învinși cu 1-2 la Târgu Jiu, de Pandurii. Antrenorul Mihai Teja nu l-a luat nici în lot la meciul următor, cu Oțelul, iar Lazăr nu a ratat ocazia să îi spună că a greșit, luând această decizie. I-a demonstrat și pe teren, sâmbătă, la partida cu Universitatea Cluj, când a marcat al doilea gol al roș-albilor în victoria cu 3-0.

Stoican a spus că nu îl interesează vorbele spuse de mijlocașul ofensiv, spunând că mai important este că marchează și că este unul dintre cei mai buni și mai talentați jucători ai lui Dinamo.

"Lazăr e unul dintre cei mai buni fotbaliști. Eu nu comentez ce spune fiecare. Lazăr e foarte bun, foarte talentat și e important că a marcat, să meargă pe aceeași linie. Cred că mai puțin contează vorbele. Și așa vorbim mult și facem puțin.", a declarat Flavius Stoican, în cadrul emisiunii "Fotbal Club", de pe Digi Sport 1.

"E important că Bilinski marchează și a avut două goluri foarte frumoase, dar să fim un pic atenți, pentru că Marius Niculae a fost unul dintre jucătorii foarte buni, iar despre el s-a vorbit foarte puțin după meci.", a adăugat fostul antrenor al lui Dinamo.

Dinamo a schimbat strategia în ultimele luni, după demiterea lui Stoican, aducând mai mulți jucători cu experiență lângă tinerii deja rodați. Fostul antrenor din Șoseaua Ștefan cel Mare apreciază actuala organizare, spunând că roș-albii sunt la un pas de intrarea pe un făgaș normal, iar jucătorii tineri vor crelte mult. grație rezultatelor.

"E important să ai rezultate. Dinamo le are și e pe un drum bun. Tinerii vor crește mult mai mult dacă echipa are rezultate. Dinamo poate merge în finala Cupei Ligii, fiindcă e la îndemână o victorie pe teren propriu cu Pandurii. Atunci, lucrurile vor merge pe făgașul normal și va veni și entuziasmul. Cred că e bine ce se întâmplă acum la Dinamo".

Stoican a explicat și de ce l-a folosit mai puțin în mandatul său pe Naumovski, portarul plecat de la Dinamo fiindcă era rezerva lui Bălgrădean: "Cu Naumovski, asta e realitatea. Aveam doi portari foarte talentați - pe el și pe Bălgrădean - și până la urmă nu pot să joace doi în poartă. L-am preferat Bălgrădean, care îmi place pentru că are și un joc de picior foarte bun, pe lângă calitățile evidente de portar".

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑