Monaco - PSG 0-0. Oaspeții nu au profitat de pașii greșiți făcuți de rivale



02 марта 2015

 

**VIDEO** Monaco - PSG 0-0. Oaspeții nu au profitat de pașii greșiți făcuți de rivale

PSG a ratat șansa de a trece pe primul loc în Ligue 1, după egalul alb de pe terenul lui Monaco. Echipa lui Laurent Blanc a dominat partida de pe Stade Louis Deux.

Cavani a avut prima ocazie, în minutul 16, însă șutul său a fost parat de Subasic. Peste nouă minute a fost rândul lui Lavezzi, servit excelent de Matuidi, să rateze incredibil.

Replica gazdelor a venit la reluarea lui Moutinho, care nu i-a pus însă probleme lui Sirigu. După pauză, Pastore a fost cel mai periculos om al campionilor Franței.

Mai întâi, argentinianul de 25 de ani a șutat după un un-doi de efect cu conaționalul său, Lavezzi, dar Subasic a fost la post. Pastore a avut o altă ocazie, și mai mare, în minutul 62, însă tot nu a izbutit să spargă gheața.

Scor final 0-0, a patra remiză consecutivă între cele două echipe de la revenirea monegascilor în Ligue 1. Cele doua rivale se întâlnesc și miercuri, în sferturile Cupei Franței, dar de această dată pe Parc des Princes.

Monaco a reușit astfel să își mențină poarta intactă în 15 dintre ultimele 19 meciuri disputate în toate competițiile. În aceste condiții, misiunea lui Arsenal va fi una extrem de dificilă pentru a obține calificarea în sferturile de finală din UCL - va trebui să înscrie de cel puțin 3 ori.

După victoria francezilor cu 3-1 din tur, AS Monaco și Arsenal se întâlnesc ÎN DIRECT la Digi Sport 1, marți, 17 martie, de la ora 21:45. Fazele video sunt ÎN TIMP REAL pe digisport.ro și m.digisport.ro. 

Echipele:

Monaco: Subasic - Touré (60 Dirar), Wallace, Toulalan, Kurzawa - Fabinho, Kondogbia - Silva, Moutinho, F. Carrasco (85 Matheus Carvalho) - Martial (66 Berbatov). Antrenor: Leonardo Jardim

PSG: Sirigu - Marquihos, Van Der Weil, Thiago Silva, Maxwell - Matuidi (75 Rabiot), Luiz, Veratti - Pastore, Cavanni, Levezzi (76 Bahebeck). Antrenor: Laurent Blanc

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑