Fanii Realului au contestat, fluierând, înlocuirea lui Isco. Reacţia lui Ancelotti



02 марта 2015

 

**VIDEO** Fanii Realului au contestat, fluierând, înlocuirea lui Isco. Reacţia lui Ancelotti

VIDEO Real – Villareal 1-1. Liderul din Primera Division s-a împiedicat pe teren propriu duminică seara, în etapa a 25-a, când n-a reușit să păstreze avansul din calsament față de Barcelona, la finalul disputei cu Villareal. Suporterii au dezaprobat deciziile lui Carlo Ancelotti din timpul meciului, fluierând înlocuirea lui Isco. Tehnicianul italian a răspuns criticilor la conferința de presă.

În minutul 78 Ancelotti a decis să-l scoată pe Isco, un mijlocaș ofensiv de creație și să-l trimită în teren pe Illarramendi, un închizător. Mai mult, Isco a fost cel mai în formă jucător al Realului în acest an, astfel că nu au mirat prea tare reacțiile fanilor, care au fluierat decizia antrenorului italian.

“Un antrenor e pe teren și face o schimbare pentru că el crede că e bine pentru echipă. Dacă suporterii, apoi, nu înțeleg, îmi pare rău, dar am luat această decizie pentru a da mai mult echilibru echipei.”, a spus Ancelotti, la final.

Acesta crede că echipa sa e în creștere, chiar dacă a pierdut două puncte: “E prima oară când remizăm în acest campionat, iar în repriza a doua echipa a jucat foarte bine. Campionatul se va decide în ultima partidă. Avem două puncte avantaj și vom încerca să le păstrăm și în următoarea partidă.”


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑