Victorii pentru favoriții Wawrinka, Raonic și Dimitrov la Wimbledon



02 июля 2015

 

**VIDEO** Victorii pentru favoriții Wawrinka, Raonic și Dimitrov la Wimbledon

Surpriză la Wimbledon, al cincilea favorit, Key Nishikori a abandonat în turul al doilea din cauza unei accidentări. Mai departe merg, printre alții, Stanislas Wawrinka, Milos Raonic și Grigor Dimitrov.

Dimitrov s-a calificat în turul al treilea la Wimbledon, după o victorie în trei seturi în fața lui Steve Johnson: 7-6, 6-2, 7-6. Bulgarul are misiune grea în runda următoare: îl întâlnește pe Richard Gasquet, jucător împotriva căruia a pierdut toate cele patru meciuri disputate până acum. Și Milos Raonic merge mai departe - l-a învins pe Tommy Haas cu 6-0, 6-2, 6-7, 7-6, după două ore și 38 de minute.

Al șaptelea favorit, Raonic, îl va întâlni în turul următor pe australianul Nick Kyrgios. Surpriza a venit din partea japonezului Key Nishikori. Al cincilea favorit s-a retras din cauza unei accidentări înaintea meciului cu Santiago Giraldo.

Marian Cilic a muncit din greu pentru un loc în turul al treilea: l-a învins pe lituanianul Ricardas Berankis, după trei ore și 36 de minute: 6-3, 4-6, 7-6, 4-6, 7-5.

Și Wawrinka merge mai departe, după victoria cu 6-3, 6-4, 7-5 în fața lui Victor Estrella. Al patrulea favorit îl va întâlni în turul următor pe Fernando Verdasco. Turneul de tenis de la Wimbledon este transmis ÎN DIRECT de Digi Sport.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑