EXCLUSIV Ultimii doi antrenori ai Stelei, comparați de un fost jucător din Ghencea: ”Reghe era mai golan, în sensul bun”



02 июля 2015

 

**VIDEO EXCLUSIV** Ultimii doi antrenori ai Stelei, comparați de un fost jucător din Ghencea: ”Reghe era mai golan, în sensul bun”

Steaua a dominat sezonul intern în ultimii trei ani cu doi antrenori diferiți. Laurențiu Reghecampf a luat două tiluri, a dus echipa în primăvara Europa League, până la acea dublă cu Chelsea (1-0 la București, 1-3 la Londra), după care i-a calificat pe roș-albaștri în grupele UEFA Champions League, în timp ce Costel Gâlcă a ratat accesul în UEL, dar a izbutit o triplă pe plan intern.

Acum, niciunul dintre cei doi nu mai este la Steaua, echipă care a intrat în ”era Mirel Rădoi”, motiv pentru un alt ”fost”, dar din rândul jucătorilor, Iasmin Latovlevici, să facă o comparație pertinentă între cei doi tehnicieni.

Chestionat să facă o deosebire între cum era Reghecampf ca antrenor și cum a fost Gâlcă, Latovlevici a replicat, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, la ”Digi Sport Special”:

”O să spun ce am simțit eu. Când a plecat Reghe, ne-am atașat toți de el. La urma urmei, nu prea îl suportam mereu, avea ieșirile lui, ca orice om, cu defecte și calități, dar eu unul mă obișnuisem cu el. Și știți cum e când te atașezi de cineva și el pleacă. Mă gândeam, vine un alt antrenor, iar de la început, dar asta e.

Comparativ, pot spune că Reghe era mult mai golan, în senul bun al cuvântului. Costel era mult mai domn, nu zicea nimic, ori nu-i plăcea să... De exemplu, la miuțe, la jocuri scurte, Reghe mereu ne incita, mai că ne rupeam picioarele. Costel era în schimb mai liniștit, nu zicea nimic”, a conchis Latovlevici la Digi Sport. 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑