Latovlevici a contribuit la eliminarea lui Ajax, în primăvara UEL, dar mai importante i se par golurile cu Dinamo



02 июля 2015

 

**VIDEO** Latovlevici a contribuit la eliminarea lui Ajax, în primăvara UEL, dar mai importante i se par golurile cu Dinamo

Iasmin Latovlevici (29 de ani) și-a încheiat socotelile cu Steaua în această vară, când a devenit liber de contract. Fundașul stânga a semnat un contract cu Genclerbirligi, acolo unde îl va avea din nou coechipier pe Bogdan Stancu.

Internaționalul român a vorbit, ÎN DIRECT la ”Digi Sport Special”, despre cei cinci ani petrecuți în roșu și albastru, pe care-i consideră plini de realizări. Dincolo de trofeele în sine, pe care și le-a trecut în palmares, Latovlevici a rămas în memoria suporterilor și prin golurile marcate.

”Cele mai frumoase momente au fost cele din meciurile cu Dinamo. La început, nu l-am crezut pe Rusescu, care ne spunea că tot timpul o să rămâi cu ceva după ce marchezi cu Dinamo.

Nu pot uita acel gol de la 25 de metri sau chiar 30, în poarta lui Bălgrădean. Senzația a fost unică. Și cu Ajax am marcat un gol important, dar reușitele din derby-uri sunt unice”, a spus Latovlevici la Digi Sport.

În schimb, la capitolul dezamăgiri, Latovlevici ți acum mai are coșmaruri cu Ludogorets.

”Nu pot uita acel meci. Este singurul meu regret de la Steaua, mai ales că am și ieșit din teren din cauza unor probleme medicale, după care bulgarii au dat gol și au trimis meciul în prelungiri. Poate dacă nu ieșeam, altul era scorul final”, a spus Iasmin. 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑