Saxan, o adevărată ENIGMĂ pentru ciprioți! Declarațiile tehnicianului Apollon Limassol



02 июля 2015
Foto: publico.pt

Apollon Limassol nu-şi subestimează adversarul. Deşi tehnicianul Pedro Emanuel nu ştie prea multe despre Saxan, acesta se aşteaptă la un meci dificil. Partida din preliminariile Ligii Europei va avea loc în această seară la Chişinău.

Apollon Limassol a desfăşurat aseară antrenamentul oficial pe stadionul Zimbru din Capitală, unde va întâlni Saxan Ceadîr Lunga în prima etapă din preliminariile Ligii Europei.

Ciprioţii spun că Saxan este o enigmă pentru ei. Tehncinicianul Pedro Emanuel a fost rezervat în declaraţii.

"Nu vreau să vobresc despre favoriţi. Trebuie să jucăm două meciuri. În acest moment eu nu ştiu multe lucruri despre Saxan şi, probabil, Saxan nu cunoaşte prea multe despre noi. Un rezultat bun în meciul de pe Zimbru va fi să nu primim gol şi să marcăm. Vom încerca să realizăm ce ne-am propus", a spus antrenorul Apollon Limassol, Pedro Emanuel. 

"Vrem să avem o evoluţie cât mai bună în acest meci. Îmi doresc foarte mult să obţinem o victorie. Apollon este o echipă capabilă să reuşească această performanţă", a declarat mijlocaşul Apollon Limasol, Fotios Papoulis. 

Saxan Ceadîr Lunga a decis să nu organizeze o conferinţă de presă înaintea partidei cu Apollon. Formaţia din Găgăuzia a obţinut dreptul de a evolua în Cupele Europene, după ce FC Tiraspol s-a desfiinţat.

De partea cealaltă, Apollon a ocupat locul trei în sezonul trecut în campionatul Ciprului.

Prima manşă dintre Saxan şi Apollon se va disputa în această seară cu începere de la ora 20:00, în timp ce returul este programat peste o săptămână.

Într-un alt meci din preliminariile Ligii Europei, Sheriff va juca la Tiraspol, cu gruparea norvegiană Odds Ballklubb Skien.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑