Momentele care au șubrezit relația dintre Latovlevici și Gâlcă: ”A apărut o oarecare dezamăgire”



02 июля 2015

 

**VIDEO** Momentele care au șubrezit relația dintre Latovlevici și Gâlcă: ”A apărut o oarecare dezamăgire”

Iasmin Latovlevici a jucat foarte puțin pentru Steaua în 2015 și multă lume a pus acest aspect pe seama faptului că jucătorul se afla în ultimele șase luni de contract.

Fotbalistul celor de la Genclerbirligi a spus, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea ”Digi Sport Special”, care a fost diferența dintre Laurențiu Reghecampf și Costel Gâlcă, dar și de ce a stat mai mult pe banca de rezerve sau în tribună în 2015.

”N-a fost nicio supărare cu Costel Gâlcă, chiar am avut o colaborare deschisă cu el, am comunicat mereu, consider că și dânsul a fost sincer cu mine.

După meciul cu ASA Târgu Mureș, chiar l-am simțit dezamăgit. Aveam dureri mari la tendon, la RMN nu a ieșit nimic și nu știa nici el ce să creadă, era a doua oară.

De atunci a apărut o oarecare dezamăgire. A jucat și Filip bine și trebuia să-mi aștept rândul”, a spus fotbalistul la Digi Sport.

Latovlevici a dezvăluit și când a fost prima dată când a avut probleme medicale.  ”La Sofia, cu Ludogorets, pe final am simțit ceva, mă durea piciorul. Mi-aduc aminte că era Pârvulescu la încâlzire și l-am rugat pe el să le spună celor de pe bancă de situația mea.

Costel Gâlcă m-a întrebat dacă mai pot, eu i-am făcut semn din mână că așa și așa, apoi cei de pe margine au pus presiune și am zis să mă schimbe.

Poate, dacă rămâneam eu la acel așa și așa, eram și încălzit... Poate dacă nu ieșeam era mai bine. Acela a fost primul moment, iar al doilea, cum am spus la Târgu Mureș cu acele dureri”, a conhis Iasmin Latovlevici la ”Digi Sport Special”.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑