Şarapova, Drimitrov și Djokovic, calificați la Wimbledon. Cine a părăsit competiția



02 июля 2015

 

Maria Şarapova şi iubitul ei, Grigor Drimitrov, s-au calificat în turul trei la turneul de Mare Şlem de la Wimbledon. În faza următoare a ajuns şi liderul mondial Novak Djokovic, în timp ce niponul Kei Nishikori s-a retras din competiţie

Maria Şarapova s-a calificat fără probleme în turul trei după ce a eliminat-o în 65 de minute pe numărul 123 în topul mondial, Richel Hogenkamp. Rusoaica s-a impus în două seturi, scor 6-3, 6-1. Şarapova o va întâlni în faza următoare pe românca Irina-Camelia Begu, care a trecut de ucraineanca Lesia Ţurenko.

Nici iubitul Mariei Şarapova, Grigor Dimitrov nu a avut mari emoţii în partida cu americanul Steve Johnson. Bulgarul s-a impus în trei seturi cu 7-6, 6-2, 7-6 şi îl va întâlni în turul trei pe francezul Richard Gasquet.

Liderul mondial, Novak Djokovic a făcut o nouă victimă la turneul de la Wimbledon. Sârbul l-a învins în trei seturi, scor 6-4, 6-2, 6-3 şi va evolua în faza următoare împotriva australianului Bernard Tomic.

Totodată, de la Wimbledon, s-a retras numărul cinci mondial, japonezul Kei Nishikori. Acesta a fost nevoit să renunţe din cauza unei accidentări.

"Sunt dezamăgit pentru că este un turneu de Mare Şlem. Am jucat bine pe iarbă şi mă simt bine pe această suprafaţă, dar din păcate ratez şansa de a lupta pentru acest trofeu. Sper să mă refac pentru Marele Şlem de la US Open", a declarat tenismanul, Kei Nishikori.

Nishikori trebuia să joace în turul doi cu Santiago Giraldo din Columbia, însă nici nu a intrat pe teren. 

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑