Steaua, o echipă de închizători. Concurența îl alungă din Ghencea pe Ionuț Neagu: "Avem un acord cu el"



02 июля 2015

 

**Steaua, o echipă de închizători.** Concurența îl alungă din Ghencea pe Ionuț Neagu:

După doi ani și cinci trofee câștigate cu Steaua, mijlocașul Ionuț Neagu (25 de ani) ar putea ajunge la Pandurii, echipă care îl dorește sub formă de împrumut de mai multe săptămâni încoace. Concurența acerbă din lot îl va îndepărta pe Neagu din echipa lui Mirel Rădoi.

Chiar dacă i-a pierdut pe Bourceanu și Prepeliță, Steaua are în acest moment cinci mijlocași defensivi în lot, iar "binomul" din fața apărării ar urma să fie alcătuit din Breeveld (28 de ani) și Muniru (22 de ani), acesta din urmă fiind adus de la CFR Cluj pentru 350.000 de euro.

În aceste condiții, Aymen Tahar (adus de la Gaz Metan pentru 100.000 de euro), Ionuț Neagu și Lucian Filip vor rămâne doar variante de rezervă, ceva mai favorizat fiind ultimul dintre ei. La închidere mai pot intra Fernando Varela și Gabriel Tamaș.

Pentru că este un jucător polivalent, Lucian Filip (24 de ani) speră să mai aibă șansa de a juca în echipa de start a Stelei, dar Neagu nu este dispus să aștepte acest moment prielnic. Campion cu Oțelul Galați în 2011, el nu a reușit să se impună încă și este considerat un transfer ratat de roș-albaștri, mai ales că a costat în jur de 500.000 de euro.

Președintele gorjenilor, Narcis Răducan, a confirmat oficial interesul Pandurilor, pentru gsp.ro: "Avem un acord de principciu cu jucătorul, dar nu ne-am înțeles cu Steaua încă. E un jucător dorit de noi, atât de Edi, cât și de mine. Eu am mai lucrat cu el la Galați și are mare valoare. Îl știu bine!"

Pandurii vrea să profite de situația nefericită a lui Neagu, iar cele două cluburi ar putea ajunge la un consens în zilele următoare, mai ales că fotbalistul nu este considerat indispensabil de staff-ul condus de Rădoi.

Nicandro Breeveld a venit în vara trecută de la Pandurii, pentru 500.000 de euro. Nu a confirmat încă așteptările și a prins doar 9 meciuri ca titular în sezonul trecut. Altfel, Aymen Tahar a avut pauză până pe 2 iunie, fiindcă Mediașul, formație retrogradată, încă nu s-a reunit și nu a demarat antrenamentele. Din acest motiv, debutul lui se va amâna.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑