Scene incredibile într-un meci din Cupa României! Un arbitru a fost bătut de antrenorul uneia dintre echipe



02 июля 2015

 

**VIDEO** Scene incredibile într-un meci din Cupa României! Un arbitru a fost bătut de antrenorul uneia dintre echipe

Scene greu de imaginat pentru fotbalul din 2015 au fost surprinse în finala judeţeană a Cupei României din Giurgiu, acolo unde arbitrul a fost bătut de un antrenor, după ce a luat o decizie împotriva echipei acestuia.

În partida dintre Arsenal Malu şi Unirea Izvoarele, "centralul" a acordat un penalty, după un henţ în careu făcut de un jucător al Unirii.

Antrenorul de la Izvoarele, Laurenţiu Belea, nu a stat pe gânduri: a pătruns pe teren şi l-a lovit cu pumnul în faţă de două ori pe arbitrul Alexandru Tunaru (VIDEO, 1:38), care a căzut la pământ şi a fost bruscat şi de alţi jucători de la Izvoarele.


Incredibilă este şi declaraţia antrenorului de la Unirea, care a explicat că a vrut să liniştească spiritele, după decizia arbitrului: "Mai erau 3 minute de joc. Un penalty inexistent. Se crease o busculadă acolo. Am intrat în ideea să îi potolesc. Ca dovadă, a fost un incident. N-am lovit arbitrul. Chiar el a ripostat. Regret ce s-a întâmplat", a spus oficialul, pentru ValahiaTV.

În cele din urmă, Izvoarele s-a impus cu 7-5, după loviturile de departajare. La finalul timpului regulamentar scorul înregistrat a fost 3-3.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑