AUTOGOL de cosmar: Nationala Angliei a ratat calificarea in finala din cauza unei neatentii. Cum au reactionat fetele din ambele echipe - VIDEO



02 июля 2015
 width=
Un autogol stupid care a costat-o pe nationala Angliei calificarea in finala Campionatului mondial de fotbal feminin. Englezoaicele au pierdut cu 1 la 2 in fata campioanei mondiale Japonia.

 

 

Semifinala Cupei Mondiale dintre Anglia si Japonia a avut parte de un final dramatic, fundasul englezoicelor Laura Bassett inscriind un autogol, in chiar ultimul minut al meciului. Astfel, la final Basset a iesit de pe gazon plangand, siroaiele de lacrimi fiind contrastul crud al bucuriei traite de fotbalistele japoneze la doar caţiva metri distanta. Meciul propriu zis a fost dominat de selectionata Angliei, iar pana la autogol, cele doua echipe au marcat cate o data din penalty. Miyama a deschis scorul pentru japoneze, in minutul 33, iar Anglia a egalat peste 7 minute prin Williams. Astfel, asiaticile, care sunt si campioane mondiale in exercitiu, vor juca din nou finala, un ultim act tras la indigo ca si acum 4 ani, deoarece Japonia va intalni in finala din nou selectionata Statelor Unite. SUA se va bate pentru trofeul Campionatului Mondial, dupa ce a invins Germania, cu scorul de 2 la 0. Finala dintre Japonia si Statele Unite se va disputa in noaptea dintre 5 si 6 iulie. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑