Pregatiri de Liga Campionilor:



02 июля 2015
 width=
Milsami se pregateste intens de Liga Campionilor. Echipa din Orhei a castigat meciul amical contra formatiei Zimbru Chisinau, scor 1 la 0. Discipolii lui Iurie Osipenco urmeaza sa participe la un turneu in Odessa.

 

 

Atat campioana Moldovei, Milsami, cat si Zimbru Chisinau, echipa aflata in reconstructie, au avut ocazii bune in prima repriza. In minutul 30, vulturii au reusit sa inscrie prin Gheorghe Andronic. 

 


Imediat dupa gol, orheienii puteau marca inca o data, dar Karlo Belak a trimis balonul in bara. In repriza a doua, jucatorii de la Zimbru au fost mai periculosi,insa au avut ghinion la finalizare. Milsami a castigat amicalul cu 1 la 0. 

 


Iurie OSIPENCO, ANTRENOR MILSAMI ORHEI:"Sunt multumit, in primul rand, poate nu atat de calitatea jocului, cat de jocul nostru in faza defensiva."

 


Milsami pleaca  la Odessa, unde va participa la un turneu international, alaturi de 3 echipe din Ucraina: Ilicevets, Cernomorets si Desna. Pe 14 iulie, Milsami va juca in turul 2 preliminar al Ligii Campionilor contra formatiei bulgare Ludogorets. Prima mansa va avea loc in deplasare. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑