Ce s-a întâmplat joi la antrenament. 4 steliști au dat teste de rezistență. Exercițiu inedit propus de Mirel Rădoi



02 июля 2015

**Ce s-a întâmplat joi la antrenament.** 4 steliști au dat teste de rezistență. Exercițiu inedit propus de Mirel Rădoi

Mirel Rădoi inovează la antrenamentele Stelei, în cantonamentul din Austria. Joi dimineață, jucătorii campioanei au avut parte de o ședință de pregătire foarte plăcută, în care nu s-a mai pus atât de mult accent pe latura fizică, ci s-a mizat mai mult pe jocul cu mingea.

Au rezultat două ore de pregătiri intense, cu zâmbetul pe buze, dar câțiva dintre fotbaliștii Stelei au trecut și prin emoții. Patru dintre ei au susținut teste de rezistență fizică, pentru a putea fi evaluați cât mai precis de staff-ul tehnic. Printre ei s-a numărat și mijlocașul Aymen Tahar, proaspăt transferat în Ghencea, care s-a aflat la prima sa ședință de antrenament la Steaua. Colegii l-au primit foarte bine pe Tahar, care este în urmă cu pregătirea fizică.

Dacă Tănase și Tamaș au reluat pregătirile treptat, George Țucudean a făcut alergări ușoare separat, acuzând mici probleme medicale. În rest, Rădoi a avut tot lotul la dispoziție și le-a pregătit elevilor săi un exercițiu inedit, care le-a făcut mare plăcere fotbaliștilor.

Rădoi a organizat un veritabil "circuit" pe terenul de joc, pe care l-a împărțit în 5 zone fixe. Fiecare zonă delimitată a avut o tematică specială: într-una din ele s-a exersat șutul la poartă, în alta pasele pe distanțe scurte, iar una dintre zone presupunea trimiterea mingii, de către jucători, în butoaie plasate la o distanță apreciabilă de locul execuției. Cele 5 zone care au compus exericițiul au fost superivizate atent de Rădoi, Pedrazzini, Dică și Marius Popa.

Circuitul a căpătat forma unui concurs, pentru că toți jucătorii au încercat să respecte cât mai bine indicațiile și să dea randament maxim. Mai precis, deși voia bună nu a lipsit de pe teren, fotbaliștii au fost foarte stricți și au luat în serios fiecare moment al pregătirii.

La final, jucătorii s-au relaxat în butoaie cu gheață după această sesiune solicitantă, iar apoi s-a mers în grup la masă, înaintea antrenamentului de seară. Următorul amical al Stelei va avea loc vineri, de la ora 18:30, contra azerilor de la Qarabagh, ÎN DIRECT la Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑