Milsami s-a impus în faţa celor de la Zimbru şi merge pregătită spre luptă cu Ludogorets



02 июля 2015

 

Milsami Orhei se va pregăti peste hotare de dubla manșă cu Ludogorets din turul secund preliminar al Ligii Campionilor. Echipa lui Iurie Osipenco va participa la un mini turneu amical în Odesa, acolo unde se va duela cu alte trei formații. Înainte de a pleca în Ucraina, Milsami a învins cu 1-0 Zimbru.

După ce a pierdut Supercupa Moldovei în faţa lui Sheriff şi a fost învinsă de Saxan într-un meci amical, Milsami a obţinut prima victorie din acest intersezon. Gruparea din Orhei s-a impus în faţa lui Zimbru cu 1-0. Singurul gol al meciului a fost înscris în prima repriză de Gicu Andronic.

"Chiar dacă este un meci amical, este o victorie importantă pentru moralul echipei. Sezonul nu l-am început prea bine. Am pierdut în amical cu Saxan şi după în Supercupă. Am pierdut şi încrederea. Important era să motivăm echipa pentru a obţine un rezultat favorabil", a declarat antrenorul Milsami, Iurie Osipenco.

Milsami va pleca vineri în Odesa, acolo unde va participa la un turneu amical înainte de dubla manșă cu Ludogorets din turul doi preliminar al Ligii Campionilor. Echipa lui Osipenco se va duela cu Cernomoreţ Odesa, Desna Cernigov şi Iliciveţ Mariupol.

"Este important să aducem echipa în ritmul acela care a fost la sfârşit de campionat. Acum suntem în pregătiri. Am muncit foarte mult. Acum este important să pregătim jocul bine tactic, să stăm bine în teren, să fim organizaţi ca să avem şi noi şanse în meciul cu Ludogorets", a adăugat Osipenco.

Adversara lui Milsami din Liga Campionilor, Ludogorets realizează transferuri de marcă înainte de confruntarea cu gruparea din Orhei. Cu campioana Bulgariei a semnat fostul jucător al echipei Steaua București, Andrei Prepeliță, în timp ce pentru brazilianul Cicinho, Ludogorets a plătit celor de la Santos aproximativ trei milioane de euro.

Prima manşă din turul doi preliminar al Ligii Campionilor, dintre Milsami şi Ludogorets, se va disputa pe 14 iulie, în Razgrad.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑