Kris Meeke şi-a făcut praf maşina înaintea Raliului Poloniei



02 июля 2015

 

Britanicul Kris Meeke şi-a făcut praf maşina în timpul shakedown-ului dinaintea startului Raliului Poloniei. Pilotul care a împlinit 36 de ani în ziua accidentului a încheiat cursa pe locul şase, în timp ce campionul mondial, Sebastian Ogier a stabilit cel mai bun timp.

Kris Meeke a pierdut controlul maşinii la câţiva metri de la startul Shakedown-ului. Atât britanicul, cât şi copilotul său nu au avut de suferit, însă deocamdată participarea lor în Raliul Poloniei este incertă.

Liderul clasamentului general Sebastian Ogier a câştigat Shakedown-ul, în timp ce Robert Kubica a încheiat cursa pe locul doi, iar Jari-Matti Latvala şi Andreas Mikkelsen au împărţit poziţia a treia.

Raliul Poloniei va lua start la sfârşitul acestei săptămâni şi este celebru pentru cele mai mari viteze medii din WRC pe care le ating piloţii, acestea fiind de aproximativ 140 de kilometri pe oră.

Principalul favorit la câştigarea Raliului Poloniei este francezul Sebastian Ogier, care s-a impus deja în patru din cele șase etape disputate în sezonul curent.

Campionul mondial în exerciţiu are un avans de 67 de puncte în clasamentul general faţă de al doilea clasat, Mads Ostberg şi se îndreaptă spre al treilea titlu consecutiv. 

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑