Autorul primul gol marcat de FC Botoşani în Europa rămâne optimist: "Ne vom califica"



02 июля 2015

 

**VIDEO** Autorul primul gol marcat de FC Botoşani în Europa rămâne optimist:

FC Botoşani nu a reuşit decât o remiză pe teren propriu cu FC Tskhinvali, scor 1-1, în primul meci în Europa din istoria clubului.

Petre Ivanovici a marcat primul gol al moldovenilor în cupele europene, dar reuşita sa nu a fost suficientă pentru victorie. Atacantul de 25 de ani spune însă că nu se poate bucura pe deplin de performanţa sa, din cauza rezultatului final, dar rămâne optimist în privinţa şanselor de calificare.

"Sunt fericit. Primul meci în cupele europene, primul gol. Mă bucur, dar sunt şi puţin trist, pentru că n-am câştigat", a declarat Ivanovici.

"În fotbal orice e posibil, dar, după părerea mea, ne vom califica. Vom merge şi vom înscrie acolo şi nu vor fi probleme", a adăugat jucătorul echipei lui Leo Grozavu.

În acelaşi timp, Ivanovici a criticat maniera defensivă în care Tskhinvali a abordat partida de la Botoşani.

"Ne aşteptam să câştigăm, dar, din păcate, tot timpul începem mai greu. Am avut ocazii, puteam înscrie de mai multe ori, ei au venit să se apere, au înscris la o fază care nu anunţa nimic. Asta e, mergem acolo şi jucăm pentru calificare.

În retur vom merge să atacăm, la fel cum am făcut-o şi astăzi. Ei cu siguranţă iar se vor apăra, vor ţine de rezultat, dar sper să avem mai mult noroc acolo, să înscriem", a mai spus Petre Ivanovici.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑