"Visul meu este să am o echipă fără fotbalişti accidentaţi". Cărui antrenor îi apaţine declaraţia



02 июля 2015

 

Campioana Germaniei, Bayern Munchen a revenit la antrenamente, iar tehnicianul Pep Guardiola îşi doreşte ca elevii săi să nu mai aibă probleme cu accidentările. Deocamdată, din fotbaliştii importanţi, doar Arjen Robben este refăcut. 

Bayern Munchen a început pregătirile pentru noul sezon. Până la startul campionatului Germaniei, bavarezii vor participa la câteva turnee comerciale, iar pe întâi august se vor duela cu Wolfsburg, pentru Supercupa Germaniei.

Sezonul trecut, antrenorul Pep Guardiola a avut mari bătăi de cap, neputând folosi mai mulți jucători importanți, din cauza accidentărilor. Tehnicianul speră ca în noul sezon niciun fotbalist să nu mai aibă probleme medicale.

"Visul meu este să am o echipă fără fotbalişti accidentaţi. Asta este dorinţa mea pentru această echipă cu un lot extraordinar. Nu vreau jucători noi. Îmi doresc ca Franck Ribery să fie apt de joc, Arjen Robben, Javi Martinez şi Thiago. Ar fi o echipă de vis pentru sezonul următor", a spus antrenorul Bayern Munchen Pep Guardiola.

Recent, Bayern Munchen a efectuat primul transfer important din această vară. Germanii l-au achiziţionat pe brazilianul Douglas Costa, de la Şahtar Doneţk, pentru 30 de milioane de euro.

"El este un jucător talentat, care a evoluat în ultimii 4-5 ani în Liga Campionilor. Este experimentat pe poziţia sa, atât în partea stângă, cât şi în cea dreaptă şi are un caracter de luptător. De această calitate ne-am dat seama când am jucat împotriva lui Şahtar. Sper să se integreze cât mai rapid în echipă", a adăugat Guardiola.

Primul meci amical din această vară pentru Bayern Munchen va fi pe 12 iulie, împotriva lui Augsburg.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑