Portarul lui Salzburg va veni la București și cu Ungaria: “Sper să câștigăm!”



02 октября 2014

 

**VIDEO** Portarul lui Salzburg va veni la București și cu Ungaria: “Sper să câștigăm!”

Peter Gulacsi a venit în România cu Salzburg, dar se va întoarce şi cu naţionala Ungariei pe 11 octombrie. Adversarii tricolorilor se tem de deplasarea la Bucureşti. Ungaria nu a câştigat niciun meci oficial pe teritoriul ţării noastre.

Pe 11 octombrie, România va încerca să obţină a doua victorie din preliminariile Euro 2016. După 1-0 în Grecia, tricolorii joacă primul meci al grupei de pe teren propriu, cu Ungaria, care nu a câştigat niciodată în România.

“La fel ca întotdeauna, București nu este o deplasare ușoară pentru Ungaria. Sper ca de data aceasta să venim aici și să câștigăm.”, a declarat la Otopeni portarul campioanei Austriei.

Ungaria a început cu stângul campania de calificări la Euro 2016: a pierdut acasă cu Irlanda de Nord. Selecţionerul Attila Pinter a fost demis după acest eşec, iar în locul său a fost instalat Pal Dardai. Antrenorul de 38 de ani a evoluat în Bundesliga timp de 14 ani, pentru Hertha.

Gulacsi mizează pe venirea acestuia la cârma naționalei maghiare: “Are o bogată experiență internațională ca jucător și cred că numirea lui este de bun augur pentru echipă.”


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑