CR7 a înscris în 9 meciuri consecutive în deplasare în UCL. În 2012, ultima oară când n-a făcut-o



12 октября 2014

 

**VIDEO** CR7 a înscris în 9 meciuri consecutive în deplasare în UCL. În 2012, ultima oară când n-a făcut-o

Cristiano Ronaldo a bifat cu Ludogorets (VIDEO&DETALII) meciul său cu numărul 53 în UEFA Champions League pentru Real Madrid, depășind cele 52 de jocuri cu Manchester United în cea mai importantă competiție intercluburi din lume. Totodată, a înregistrat al nouălea meci în deplasare cu gol marcat în Europa (14 goluri în 9 meciuri). Ultima oară când lusitanul nu a înscris pe teren străin în UCL a fost acum doi ani, în noiembrie 2012, contra lui Manchester City.

Ronaldo, cu cele 9 meciuri consecutive cu gol marcat în deplasare în UCL, este lider all-time la acest capitol și își poate îmbunătăți recordul. Messi și Inzaghi au reușit să bifeze doar câte șase deplasări consecutive cu gol marcat.

Cu cele 69 de goluri înscrise în UCL (70, potrivit site-ului UEFA), este la doar două reușite de recordul deținut de Raul Gonzalez (71) și la una în fața rivalului său Lionel Messi (68). Cel mai probabil, atât portughezul, cât și argentinianul îl vor depăși pe legendarul vârf al lui Real Madrid.

Lusitanul a înfruntat 50 de adversari diferiți cu Real Madrid, marcând împotriva a 49 dintre ei! Doar Dinamo Zagreb a scăpat cu poarta neperforată de Cristiano Ronaldo. Starul lui Real Madrid a înscris în 27 de țări și în 19 orașe diferite. Doar Messi a ”bifat” mai multe orașe (21).

Ludogorets a fost al 127-lea rival din istoria lui Real Madrid în cupele europene.

Cifrele serii pentru CR7:

69 de goluri în UCL

9 meciuri consecutive cu gol marcat în UCL

Vezi golul reușit de Cristiano Ronaldo cu Ludogorets:

Vezi rezumatul partidei Ludogorets-Real Madrid 1-2:


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

+1 2272 Johnny Woolf 2 октября 2014 | 02:03 Hala Madrid!


sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑