Reghe e convins: ”Steaua are șanse mari să se califice de pe locul 2, chiar dacă pierde la Kiev"



02 октября 2014

 

**VIDEO** Reghe e convins: ”Steaua are șanse mari să se califice de pe locul 2, chiar dacă pierde la Kiev

Steaua a debutat cu dreptul în grupele UEFA Europa League (VIDEO AICI), însă acum campioana se pregătește de un meci mult mai dificil, pe terenul celor de la Dinamo Kiev. Partida este ÎN DIRECT la Digi Sport 1, joi, de la ora 20:00, iar fazele video sunt ÎN TIMP REAL pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Fostul antrenor al Stelei, Laurențiu Reghecampf, este convins că misiunea elevilor lui Costel Gâlcă va fi una foarte grea, însă tehnicianul spune că roș-albaștrii au oricum șanse mari de calificare, dintr-o grupă din care mai fac parte Rio Ave și Aalborg.

"Este foarte greu la Kiev, chiar cu Popa și Tănase. Am jucat 2 meciuri amicale cu Dinamo, cu Steaua și Al Hilal. Au o echipă foarte bună, cu jucători de mare valoare, iar Stelei îi va fi foarte greu, deși îmi doresc să câștige. Steaua are foarte mari șanse să se califice de pe locul 2, așa că nu e un motiv de panică acest meci. Ca simplu fan, îmi doresc ca Steaua să câștige și să obțină rezultate pozitive", a afirmat Reghecampf, într-o intervenție telefonică la emisiunea Fotbal Club, de pe Digi Sport 1.

Deși are un început foarte bun de sezon, Dinamo nu are forța să se bată pentru cucerirea campionatului, în opinia lui Laurențiu Reghecampf. Acesta crede că Astra, CFR și Petrolul sunt echipele care vor pune probleme Stelei.

După 9 etape, CFR și campioana României sunt la egalitate în fruntea clasamentului din Liga 1, cu 22 de puncte.

"Astra, CFR și Petrolul nu vor ceda așa ușor în acest an, cu ele se va lupta Steaua! Nu cred că Dinamo are puterea necesară să ducă un campionat întreg, acolo nu s-au mai investit foarte mulți bani. Sunt alte idei, cu jucători tineri, însă acesta nu este un lucru negativ".


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑