Liga Nord-Americană de baschet va avea o nouă câștigătoare. Campionii au fost detronaţi



03 мая 2015
Foto: sport.gentside.com

Campioana în exercițiu, San Antonio Spurs, a fost eliminată în optimile de finală de Los Angeles Clippers cu scorul general de 4-3.

San Antonio Spurs a condus cu 3-2 la general în duelul cu Los Angeles Clippers. Echipa din California a egalat în meciul șase, iar partida decisivă s-a jucat chiar la Los Angeles. Clippers s-a impus dramatic cu scorul de 111-109.

Oaspeții au început mai bine partida și conduceau după primul sfert cu 30-28. Gazdele au revenit în sfertul doi și deja la pauza mare conduceau cu 57-55.

Partea a doua a meciului a fost echilibrată, cu patru secunde înainte de finalului partidei, scorul era de 109-109, Clippers a dat lovitura în ultimele secunde, obţinând calificarea în sferturile de finală ale Ligii Nord-Americane de bachet.

Chris Paul de la echipa învingătoare și Tim Duncan de la Spurs au fost cei mai buni jucători ai meciului, reușind câte 27 de puncte.

Los Angeles Clippers va juca în sferturile de finală ale Ligii Nord-Americane de baschet cu Houston Rockets. Prima partidă este programată pe 5 mai în statul american Texas.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑