Floyd Mayweather a câștigat "lupta secolului" cu Manny Pacquiao



03 мая 2015
Foto: bet.com

Americanul Mayweather s-a impus la puncte în duelul de la Las Vegas cu filipinezul Manny Pacquiao și a obținut a 48-a victorie din tot atâtea lupte disputate.

După 12 runde tensionate, Floyd Mayweather a fost declarat învingător în lupta care avut loc în fața a peste 16 mii de spectatori şi a zeci de milioane de telespectatori.

Conform celor trei arbitri-judecători Mayweather s-a impus cu 118-110, 116-112 și 116-112. După acest succes, Mayweather a unificat cele mai importante centuri ale categoriei semimijlocie, WBC, WBA, şi WBO.

Manny Pacquiao s-a văzut învins pentru a şasea oară în carieră, la profesionişti, însă s-a ales cu 80 de milioane de dolari în cont, atât cât a fost bursa pentru acest meci.

De cealaltă parte, Mayweather a încasat 120 de milioane de dolari pentru "meciul secolului", cea mai mare bursă din toate timpurile, în istoria boxului.

"Manny este un luptător remarcabil, dar nu pot spune că el e cel mai dur adversar cu care m-am confruntat. Nu pot să zic că e cel mai dur, însă îmi este clar ce caută el în sportul profesionist. Pacquiao a încercat să lupte cu mișcări mici", a declarat Mayweather.

"Am făcut tot posibilul, dar faptul că am dat tot ce am mai bun nu a fost suficient pentru victorie", a spus Pacquiao. 

Pentru acest meci, WBC a decernat şi o centură specială învingătorului. Aceasta este placată cu aur, platină şi smaralde cu o valoare totală de un milion de dolari.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑