Victorie la puncte. Floyd Mayweather ramane neinvins dupa meciul cu Manny Pacquiao - VIDEO



03 мая 2015

Meci de sute de milioane, incheiat cu decizia arbitrilor. Floyd Mayweather l-a invins pe Manny Pacquiao la puncte, intr-un duel care a fost anuntat drept lupta secolului. Boxerul american a ramas neinvins pe ringul profesionist.

 

Mayweather a dominat tactic pe parcursul celor 12 runde. El s-a aparat bine si a riscat foarte rar. Pacquiao a fost mult mai activ, dar cea mai mare parte a loviturilor filipinezului veneau in blocajul adversarului. In ultimele runde s-a observat ca Pacquiao a obosit, in timp ce Mayweather parea mai proaspat. La finalul celor 12 runde, arbitrii au decis unanim ca pugilistul american e castigator. 

 

Floyd MAYWEATHER, BOXER: “Stiam ca o sa castige cateva runde, dar l-am tinut in afara. Nu am fost lovit de foarte multe ori clar. L-am lasat sa ma loveasca, am stiut sa parez. ” 

 

Manny PACQUIAO, BOXER: “L-am prins de multe ori, consider ca am gastigat aceasta lupta” 

 

Floyd Mayweather a obtinut centura unica. Aceasta a inclus titluriLe de campion mondial la versiunile WBA, WBC, WBO, in categoria mijlocie de greutate. Americanul ramane neinvins pe ringul profesionist si are doar victorii in cele 48 de lupte ale carierei. Manny Pacquiao a suferit a 6-a infrangere, avand 57 de victorii si 2 remize in palmares. Pentru lupta, Mayweather a obtinut 180 de milioane de dolari, iar adversarul sau 120 de milioane. La evenimentul din Las Vegas au asistat peste 16 mii 500 de spectatori. Pretul unui bilet in primul rand ajungea la 351 de mii de dolari, pe piata neagra.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑