EXCLUSIV Halep ține fruntea sus după eliminarea de la Madrid: "Mă așteptam, eram pregătită pentru eșec"



03 мая 2015

 

**VIDEO EXCLUSIV** Halep ține fruntea sus după eliminarea de la Madrid:

VIDEO Simona Halep a fost eliminată din primul tur al turneului WTA de la Madrid, unde anul trecut a jucat finala cu Maria Sharapova. Eșecul cu Alize Cornet nu a descurajat-o însă pe sportiva noastră, care a vorbit cu reporterul Digi24 din Spania, Ciprian Bălțoiu, la scurt timp după încheierea partidei.

A doua jucătoare a lumii a declarat: "A fost greu să gestionez situația asta, îmi doream să repet rezultatul de anul trecut, cum am mai spus, dar m-am gândit prea mult la asta și de aceea am fost un pic blocată mental. Probabil că e bine să învăț multe din meciul acesta.

Mă așteptam la un asemenea eșec oarecum, am jucat bine o perioadă destul de lungă, e inevitabil să mai ai și o cădere. De obicei, căderile te ajută să mergi și mai sus. Am încercat tot ce am putut azi, am luptat până la sfârșit, dar degeaba, nu am făcut ce trebuia să fac.

Pe zgură mă simt bine întotdeauna, m-am antrenat bine zilele trecute, deci nu e o problemă că nu simt jocul. Încerc să o iau de la capăt să fac lucrurile să fie bine să gândesc pozitiv, pentru că am de ce. Le mulțumesc pentru susținere fanilor, dar nu întotdeauna merge cum ne dorim.

Sunt destul de bine acum, eram pregătită pentru un eșec, nu vreau să dramatizez, pentru că se întâmplă și la alte jucătoare mai bune decât mine".

Simona a lăudat-o pe Alize Cornet pentru jocul prestat: "Ea a jucat mai bine ca mine azi, nu am reușit să îmi fac setul în primul set, la mingea de set. Se mai întâmplă. Din meciul acesta am multe de învățat. Am avut o presiune în plus, nu m-a ajutat, era normal, îmi doream să repet rezultatul, dar nu întotdeauna e bine să te gândești prea mult la asta.

Alize este o jucătoare bună, solidă, a scos toate mingile, a făcut puncte, a fost mai activă și asta a făcut diferența. Urmează turneul de la Roma, o pregătire mult mai puternică, sunt pregătită să o iau de la capăt și să mă gândesc la următorul turneu pozitiv", a completat constănțeanca, în exclusivitate pentru Digi Sport.

Halep va primi pentru participare 11.600 euro şi 10 puncte WTA. Cornet are acum 3-1 în meciurile directe, după ce s-a impus în 2011 la Monterrey, cu 7-5, 6-1, în primul tur, Halep a câştigat în 2013 la Turneul Campioanelor de la Sofia, cu 6-4, 6-4, iar anul trecut a abandonat la Dubai, în primul tur, la 6-1, 1-1 pentru Cornet.

În turul secund la Madrid, Alize Cornet o va întâlni pe italianca Roberta Vinci, care a dispus de Monica Puig (Puerto Rico), în trei seturi, cu 2-6, 7-6 (6), 6-4.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑