Aproape de primul titlu in Campionatul Romaniei! ASA Targu Mures a zdrobit-o pe Viitorul cu 6 la 1



03 мая 2015

ASA Targu Mures face spectacol in Campionatul Romaniei. Echipa antrenata de Liviu Ciubotariu a zdrobit-o acasa pe Viitorul, scor 6 la 1. Gratie acestei victorii, liderul competitiei, ASA, s-a distantat la 5 puncte de a doua clasata, Steaua.

 

Viitorul a jucat in zece oameni din minutul 37, Mamele fiind eliminat pentru un fault. Din acel moment, ASA s-a dezlantuit. La ultima faza a reprizei, Hora a marcat primul gol. Imediat dupa pauza, tot el a facut 2 la 0. 

 

Cosmarul echipei din Constanta, antrenate de Gica Hagi, a continuat. N'Doye si Axente au majorat avansul gazdelor pe tabela de scor. Fostul stelist Banel Nicolita a inscris golul de onoare al oaspetilor, dupa care ASA a mai dat un gol frumos, autor fiind Goga. 

 

Scorul final, de 6 la 1, a fost stabilit de acelasi Hora, care a completat hat-trick-ul. ASA Targu Mures, liderul campionatului, este foarte aproape de primul titlu din istorie. Elevii lui Liviu Ciubotariu au un total de 65 de puncte. Cu 5 mai putine are Steaua Bucuresti, dar si un meci mai putin jucat. In aceasta seara, stelistii dau piept cu Dinamo Bucuresti, in marele derby.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑