Monaco - Toulouse 4-1. Gazdele păstrează prima șansă pentru un loc de UCL



03 мая 2015

 

**VIDEO** Monaco - Toulouse 4-1. Gazdele păstrează prima șansă pentru un loc de UCL

Monaco se îndreaptă către o nouă participare în UEFA Champions League! Duminică, ehipa din Principat a învins-o cu 4-1 pe Toulouse și are 5 puncte peste Marseille și Saint Etienne în lupta pentru locul 3 în Ligue 1.

Monaco s-a dovedit pragmatică și în duelul cu Toulouse: a marcat 4 goluri din 6 șuturi pe spațiul porții! A trecut pe lângă gol la șutul lui Kondogbia, dar l-a găsit până la urmă în minutul 9 când a înscris Bernardo Silva.

Oaspeții au dat apoi replica: Braithwaite a marcat în minutul 26 la capătul unui contraatac excelent condus de Trejo. Toulouse putea trece în avantaj imediat, dar Subasic a respins la execuția lui Ben Yedder. Monaco a înscris pentru a 2-a oară în prelungirile primei reprize. Martial a fost faultat și tot el a transformat lovitura de la 11 metri.

Gazdele s-au detașat în minutul 56: Raggi a centrat perfect pentru golul lui Moutinho. Finalul de meci a fost tensionat! Dirar și Kana Biyik au intrat in conflict și au fost eliminați.

Imediat, antrenorul lui Toulouse l-a introdus pe Dragoș Grigore, aflat la doar al 2-lea meci din mandatul lui Dominique Arribage. Scorul final a fost stabilit de Germain (90). Intrat de câteva minute pe teren, atacantul crescut de monegasci a marcat din pasa lui Moutinho și a închis scorul la 4-1.

Pentru echipa lui Jardim urmează un duel foarte tare, cu Marseille, în deplasare. Partida va fi ÎN DIRECT pe Digi Sport 2, duminică de la 22:00.

ECHIPELE

Monaco: Subasic - Raggi, Carvalho, Abdennour, Kurzawa - Moutinho, Fabinho, Kondogbia (89 Bakayoko) - Bernardo Silva, Martial (90 Germain), Ferreira-Carrasco (66 Dirrar);
Antrenor: Leonardo Jardim;

Toulouse: Ahamada - Ninkov, Kana-Biyik, Yago, William Matheus - Akpa-Akpro, Bodiger, Trejo (82 Dr. Grigore), Sirieix - Braithwaite (81 Regattin), Ben Yedder (81 Pesic);
Antrenor: Dominique Arribage.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑