Moment tensionat în finalul reprizei. Arlauskis a sărit la gâtul lui Nedelcearu! "Îi recomand un consult"



03 мая 2015

 

**VIDEO** Moment tensionat în finalul reprizei. Arlauskis a sărit la gâtul lui Nedelcearu!

VIDEO Dinamo - Steaua. În minutul 45+1 al Eternului Derby a avut loc cea mai tensionată fază a primei reprize, la un corner al dinamoviștilor.

Presat în propriul careu de 6 metri de Ionuț Nedelcearu (19 ani), surpriza lui Stoican pentru acest meci important, portarul lituanian Giedrius Arlauskis (27 de ani) a făcut o adevărată criză de nervi, care nu i-a scăpat centralului Cristi Balaj.

Arlauskis s-a enervat din cauza faptului că Nedelcearu l-a călcat și a sărit la gâtul acestuia, pentru o secundă părând că cei doi jucători se vor lua la bătaie. Nedelcearu nu a ripostat la atacul portarului, iar Cristi Balaj le-a arătat celor doi fotbaliști cartonașul galben.

A fost o fază în urma căruia Arlauskis, de 25 de ori titular în acest sezon al Ligii 1, a fost criticat în studioul Digi Sport Special, unde jurnalistul Radu Paraschivescu a subliniat: "Țin să-i recomand lui Arlauskis un consult medical, pentru că nu-i la prima fază de genul acesta. Și la meciul cu ASA Târgu Mureș ia mingea, se duce în fundaș, dă cu el de pământ și se revoltă. Îl șicanează Nedelcearu, bun, dar tu ești totuși ceva mai înțelept decât el, teoretic, și îl lași să treacă.

Dar manifestrarea lui e o manifestare de tip Suarez. Aia nu e o manifestare de om normal, nu vă supărați. E o problemă medicală acolo, la Arlauskis. Înțeleg miza, înțeleg tensiunea, dar la așa ceva nu faci decât să te încarci pe tine, să pierzi timp și să iei un galben. Să ferească Dumenzeu să fie pus Arlauskis în situația să iasă (n.r. din careu) și să faulteze!"


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑