Charleroi – Anderlecht 0-1. Oaspeţii păstrează şanse mici pentru câştigarea titlului



03 мая 2015

**Charleroi – Anderlecht 0-1.** Oaspeţii păstrează şanse mici pentru câştigarea titlului

Anderlecht rămâne în cursa pentru titlu în Belgia după ce a învins-o în deplasare pe Charleroi cu 1-0. Golul victoriei a fost marcat de hondurianul Najar în minutul 21, după o pasă a lui Praet.

"Zebrele" puteau egala repede, însa Coulibaly a nimerit bara. Până la pauză, oaspeţii au mai avut două ocazii importante - mai întâi Najar a trimis puţin peste poartă, iar Praet nu a reuşit să profite de o gafă uriaşă din apărarea lui Charleroi.

Unul dintre cei mai valoroşi jucători ai lui Anderlecht, Defour, a ratat şi el o şansă bună în minutul 65, iar campioana en-titre a plecat cu toate punctele de pe terenul lui Charleroi şi se pregăteşte acum pentru meciul cu ocupanta locului secund, Brugge.

Charleroi (4-1-4-1): Penneteau - N'Ganga, Dewaest, Martos, Marinos - Marcq - Kebano, Saglik (Kitambala 80), Lourenco, Tainmont - Coulibaly (Galvez 74)

Antrenor: F. Mazzu

Anderlecht (4-3-3): Proto - Vanden Borre (Kabasele 64), Mbemba Mangulu, Deschacht, N'Sakala - Tielemans, Praet (Conte 89), Defour (Dendoncker 82)- Najar, Mitrovic, Acheampong

Antrenor: B. Hasi

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑