Nicușor Stanciu a marcat 4 din ultimele 6 goluri ale Stelei! Bară-gol după o combinație superbă



03 мая 2015

 

**VIDEO** Nicușor Stanciu a marcat 4 din ultimele 6 goluri ale Stelei! Bară-gol după o combinație superbă

VIDEO Dinamo - Steaua. Mijlocașul Nicușor Stanciu (21 de ani) este omul finalului de sezon la Steaua! Fotbalistul adus în 2013 de la FC Vaslui, pentru 700.000 de euro, a înscris patru din ultimele șase goluri reușite în Liga 1 de echipa sa, semnând o "dublă" în derby-ul cu Dinamo.

În partida cu Dinamo, Nicușor Stanciu a deschis scorul din penalty, în minutul 76, dar golul desprinderii, din minutul 79, a fost realizat după o fază foarte spectaculoasă, în care mingea a circulat foarte bine pe traseul Stanciu - Adi Popa - Chipciu - Stanciu. A finalizat Nicușor Stanciu, cu un șut bine palsat, cu efect, care a atins și bara laterală a porții dinamoviste, înainte de a poposi în plasă.

A fost al patrulea gol marcat de Stanciu în ultimele două deplasari ale Stelei în Liga 1, el semnând o "dublă" ('15 și '72) și pe terenul Universității Cluj, unde campioana a câștigat cu 3-0. Celălalt gol al echipei lui Costel Gâlcă a fost marcat atunci de Prepeliță, în minutul 84. Tot Prepeliță a închis tabela și în derby-ul de pe Arena Națională.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑